LocostUSA.com

Learning how to build Lotus Seven replicas...together!
It is currently December 12, 2017, 9:31 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Message problem
PostPosted: October 8, 2012, 12:37 am 
Offline

Joined: December 24, 2006, 3:32 pm
Posts: 226
Location: N. Versailles, PA 15137
Andrew,
Says I have 1 new message, but the site won't let me get to it. Never had this problem before reading or answering messages.
Thanks,
Don Gray aka. N. Versailles Cobra


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Message problem
PostPosted: October 8, 2012, 1:27 am 
Offline
User avatar

Joined: July 29, 2006, 9:10 pm
Posts: 2885
Location: Oregon, usually
Ditto moi.

_________________
Locost builder and adventurer, and owner/operator of http://www.kineticvehicles.com


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Message problem
PostPosted: October 8, 2012, 11:34 am 
Offline
Always Moore!
User avatar

Joined: November 9, 2007, 3:40 pm
Posts: 3895
Location: Fort Worth, TX
That is very strange. Its still showing in my outbox.

Does it give any error messages?

_________________
-Andrew
Build Log
Youtube


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
POWERED_BY