LocostUSA.com

Learning how to build Lotus Seven replicas...together!
It is currently August 18, 2018, 2:09 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: June 27, 2014, 10:53 am 
Online
User avatar

Joined: July 17, 2008, 9:11 am
Posts: 4651
Location: West Chicago,IL
When I am typing a reply and want to edit it in process, the normal double click on a word does not highlight that word. triple click does not highlight the paragraph either. Click and drag highlighting is working. The double click on words outside the editing box is also working. It is just inside the editing box that I seem to be having issues. However, I am a creature of habit. I want my double/triple click back.

Anybody else having this issue? Is it the setup on my end?

I am running WIN8.1 and IE11.

_________________
Chuck.

“Any suspension will work if you don’t let it.” - Colin Chapman

Visit my active Cushman Truckster resurrection log: over HERE
or my archival Locost build log: over HERE


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: June 27, 2014, 11:44 am 
Offline
User avatar

Joined: July 4, 2006, 5:40 pm
Posts: 1927
Location: Novato, CA
I've seen this in some versions of IE. This is a browser issue and not the website. All the website does is define a text area. The browser contains all of the code for handling clicks inside text areas.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
POWERED_BY