LocostUSA.com
http://www.locostusa.com/forums/

ALL CLEAR - Site back up!
http://www.locostusa.com/forums/viewtopic.php?f=43&t=14504
Page 1 of 1

Author:  dhempy [ December 18, 2012, 11:55 am ]
Post subject:  ALL CLEAR - Site back up!

Thanks for your patience, everyone.

Our web host upgraded our server this morning, around 6 am. Unfortunately, it appears they used a backup of our old server from Saturday morning for the restore. This means we lost all posts from Saturday through Monday.

I had them take a new backup of the old server and restore to this, the new, server. This brought back all the lost posts from the weekend.

The downfall is that we lost the first few hours of posts to the new site. Anything from about 6 am (eastern time) through 11 am are gone. While unfortunate, don't sweat it...most of the posts where problem reports about missing posts and error messages! ;-)

You can now safely post with abandon. We should be back on an even keel.

If you see any issues at all, no matter how minor, please post them here, or PM me.

Sorry for the interruption,
-dave

Author:  wayne-o [ December 19, 2012, 12:23 am ]
Post subject:  Re: ALL CLEAR - Site back up!

Hey dave im not seeing pictures just the computer lingo in its place.

Author:  dhempy [ December 20, 2012, 5:19 pm ]
Post subject:  Re: ALL CLEAR - Site back up!

wayne-o wrote:
Hey dave im not seeing pictures just the computer lingo in its place.

Hmm...I'm not seeing that.

Any chance you can post a screenshot and the URL of the page where you're seeing this?

-dave

Author:  Rob7 [ January 4, 2013, 12:40 pm ]
Post subject:  Re: ALL CLEAR - Site back up!

I can't really figure this out. I received an email showing a private message. But upon logging in, I don't see the message in my inbox. So I'm not sure how to reply to it. Am I missing something or is this aproblem other people are seeing? Thanks for any help this --

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/